Ook op zoek naar een betrouwbare transporteur?

Over ons

Wijnen Trucking Service (WTS), gelegen te Maasbree, is een dynamisch transportbedrijf met ervaren, gemotiveerde en enthousiaste Nederlandse chauffeurs. Klantvriendelijkheid, netheid en ‘afspraak is afspraak’ staan bij ons hoog in het vaandel. Binnen ons bedrijf heerst er een informele en persoonlijke werksfeer. Wij hebben een goed onderhouden en modern wagenpark met 10 trekkers en 14 opleggers.

Het personeel van ons bedrijf is voorzien van de nodige certificaten: (VCA, heftruck, reachtruck, meeneemheftruck, kraan-hijsbewijs). Ook wordt er continu aan bijscholing gedaan, onder andere in het kader van Code95. Ons bedrijf is voorzien van de noodzakelijke vergunningen. Wijnen Trucking Service vervoert vrijwel alle soorten goederen van 1 KG en/of 1 pallet tot een complete wagenlading tot 35.000 KG, in open of gesloten (zeil)opleggers. Alles wordt in perfecte staat naar de eindbestemming gebracht.

Wijnen Trucking Service werkt al jaren samen met vaste transporteurs. Denken in mogelijkheden en transport- oplossingen, beschikbaar zijn voor overleg en de jarenlange ervaring maakt ons een betrouwbaar bedrijf. Ook is het mogelijk om lange bundels te vervoeren. Wij hebben wagens met schuifzeilen zodat er vanuit de zijkant, achterkant en bovenkant geladen of gelost kan worden. Complete wagenladingen zijn mogelijk en voor een spoedvracht of koeriersrit kunt u ook bij ons terecht.